New collection

Read more

Find a dealer

Search

Over claudi

Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor Claudi en zijn handgemaakt in Nederland.

Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Wij zijn een enthousiast en toegewijd team dat streeft ernaar service van een hoog te bieden.

Alle producten worden in de studio en showroom in Hoorn ontwikkeld en ontworpen. De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Claudi gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen.


Claudi streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. Claudi heeft zijn eigen sterke herkenbare stijl.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers.

De vullingen van onze kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Service gericht en kundig op ons vakgebied. Vernieuwend in ons aanbod van kussens & plaids en verfrissend in onze kijk op eigentijds wonen.

Karin Elberse

 Karin2.jpg.jpg

Founder, Owner, Creative Director & Sales 

Robert Elberse

Robert2.jpg.jpg

Owner & (International) Sales

Miranda van Dijke

Miranda2.jpg.jpg

Head of atelier

Fenna van den Wijngaart

Fenna2.jpg.jpg 

Sales Support

Mara Klomp

 Mara2.jpg.jpg
 
 Head of Logistics & Marketing

Nina Muller

Nina2.jpg.jpg

Logistics

Edith de Boer

Edith2.jpg.jpg

Atelier

Werner Schmid

Werner.jpg

Agent Germany, Austria, Switzerland, Italy

Robert te Grootenhuis

Robert.jpg

Agent Germany

Giulia Bosco

Giulia.jpg

Logistics

Monika Buur

Monika2.jpg

Atelier

& Collegues