New collection

Read more

Find a dealer

Search

Over claudi

Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor Claudi en zijn handgemaakt in Nederland.

Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Wij zijn een enthousiast en toegewijd team dat streeft ernaar service van een hoog te bieden.

Alle producten worden in de studio en showroom in Hoorn ontwikkeld en ontworpen. De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Claudi gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen.


.

Claudi streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. Claudi heeft zijn eigen sterke herkenbare stijl.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers.

De vullingen van onze kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Service gericht en kundig op ons vakgebied. Vernieuwend in ons aanbod van kussens & plaids en verfrissend in onze kijk op eigentijds wonen.

KARIN ELBERSE

 

Karin2.jpg.jpg

OWNER / DIRECTOR

Karin is de eigenaar en drijvende kracht achter Claudi Cushions. Met haar passie voor mooi interieur design en textiel richtte ze in 2006 Claudi Cushions op. Ze ontwerpt nieuwe collecties en leidt het enthousiaste verkoopteam.

FENNA VAN DEN WIJNGAART

Fenna2.jpg.jpg 

VERKOOP BINNENDIENST

Fenna is de office manager bij Claudi Kussens en biedt snelle service met een glimlach.

MARA KLOMP

 

Mara2.jpg.jpg

VERKOOP BINNENDIENST & MARKETING

Mara zorgt ervoor dat de orders correct en op tijd verstuurd worden. Tevens verzorgt zij de marketingactiviteiten.

ROBERT ELBERSE

Robert2.jpg.jpg

OWNER & SALES

MIRANDA VAN DIJKE

Miranda2.jpg.jpg

HEAD OF WORKSHOP

IRMA HOPPE

Irma2.jpg.jpg

INTERNATIONAL SALES

NINA MULLER

Nina2.jpg.jpg

LOGISTICS

EDITH DE BOER

Edith2.jpg.jpg

WORKSHOP

& COLLEAGUES